Acceptatie talenten

Acceptatie van je talenten. Het gebeurt nogal eens dat mensen talenten bij zichzelf ontdekken die ze moeilijk als talent kunnen zien. Ik zie dat weleens gebeuren bij de sloper en de krijger. Het kan zijn dat je voelt dat een talent bij je hoort, maar dat je het lastig vindt dit als talent te zien. En dan hoor ik uitspraken als ”ik ben ook te agressief”, en natuurlijk heeft ieder archetype zijn eigen valkuilen. Maar in de kern zijn het talenten. Het kan enorm helpen om jezelf met die talenten te accepteren als je de waarde daarvan ontdekt. Iemand met een sloperstalent heeft namelijk de moed om het oude af te breken zodat er iets nieuws tevoorschijn kan komen. Een een kenmerk van de krijger is dat hij trouw en met zelfverloochening voor de goede zaak kan strijden, en anderen verdedigt.

 

Top