Wat voor leider ben jij?

Wat voor leider ben jij eigenlijk? Zorg jij altijd dat alle praktische zaken tot in de puntjes zijn geregeld? Dan behoort de stuurman misschien wel tot jouw talenten. Of ben je meer een strateeg die het hele veld makkelijk overziet en exact weet waar hij zijn mensen moet inzetten. Dan zou het zomaar kunnen dat jij de veldheer tot jouw talenten mag rekenen. Of ben jij iemand die oog heeft voor wat iedereen in je team nodig heeft en zorgt dat iedereen krijgt wat hij nodig heeft om te kunnen groeien? Dan herken jij je misschien wel in de herder. En zo kunnen we nog zes leiderschapstalenten opnoemen.

Ontdek jouw leiderschapskwaliteiten met behulp van archetypen. Deze geven je inzicht in het specifieke karakter van jouw leiderschapskwaliteiten en hoe je die in jouw werk kunt versterken. 

Top