Header Image

Artikelen

Artikelen

Hier delen we graag onze artikelen met inzichten, theorieën en tips. Allemaal om je verder te helpen bij de zoektocht naar je eigen weg.

Moet dat nou echt, coaching in het buitenland? En dan ook nog…Marokko?

Deze vraag wordt mij met enige regelmaat gesteld. Ik proef hier soms een sceptische ondertoon in. En dat is op zich niet vreemd. Mensen vragen het me (gelukkig) ook op man af:

  • “Waarom nu Marokko?”
  • “Kan dat ook niet hier?”
  • “Of op z’n minst een Europees land?”
  • “Is het niet veel duurder zo?”

Verschillende mensen zeiden tegen me: “het lijkt me fantastisch wat je doet, maar ik ga nooit met je mee als je naar Marokko gaat”. Lees hier waarom ik juist naar Marokko coachreizen organiseer.

Hoe je jezelf met 1 handige tool uit de problemen kunt draaien in plaats van erin

Soms ontmoet je mensen die alles lijken aan te kunnen. Die alles van de positieve kant kunnen bekijken. Op het irritante af. Lees in dit artikel hoe je met 1 handige tool je eigen gedachten leert te sturen zodat je vrij kunt denken als je daar vast in zit en je mentaal sterker voelt.

Geen spijt op je sterfbed, maar doen waar het echt om draait

Geeft het leven dat je nu leidt niet de vervulling die je eigenlijk zoekt? En heb je ook het verlangen om te doen waar het voor jou echt om draait zodat je op je sterfbed niet met spijt terugkijkt op je leven? Klik dan op deze link.

De kracht van ervarend leren

Het beste leer je door dingen te doen en daarop te reflecteren. Vaak dringt iets ook pas echt tot je door als je het hebt gevoeld of hebt gedaan. Daarom zijn wij fan van ervarend leren. Wij zijn ervan overtuigd hoe een coachreis de perfecte setting biedt om nieuwe ervaringen op te doen en daarvan te leren. Lees hier de theorie achter onze aanpak en wat je daarvan merkt op een coachreis.

Dromen van ondernemerschap

Veel mensen dromen ervan om voor zichzelf te beginnen of een droomzaak te openen. Misschien jij ook wel en vraag je je af of je het wel in je hebt. Met dit artikel verken jij aan de hand van 10 kenmerken wat je aan ondernemerschap in huis hebt.

Het persoonlijke verhaal achter  Sententia Coachreizen

De oprichting van Sententia Coachreizen is niet uit de lucht komen vallen. Daar ging veel levens- en werkervaring aan vooraf. Het persoonlijke verhaal achter de oprichting ervan is een verhaal van puzzelstukken die in een leven bij elkaar komen, een droom die werkelijkheid wordt, en eigenlijk ook een verhaal over ondernemerschap.

Coaching op reis: een supercombi

Deelnemers van eerdere reizen hebben ons 9 redenen gegeven waarom zij een coachreis zo’n supercombi vinden. In deze link zie je in 9 beelden met korte stukjes tekst wat deze redenen dan wel zijn. Leuk om te zien en te lezen.

Top