Header Image

Bestemmingen

Bestemmingen
Onze bestemmingen brengen je altijd een combinatie van schoonheid en avontuur. Beiden heb je nodig om enerzijds te genieten van de reis, het mooie weer en de rust te vinden, maar anderzijds het spannende daarvan ook aan te gaan. De omgeving speelt een belangrijke rol in jouw leerproces.

Met Sententia Coachreizen is de training, coaching en het reizen een geïntegreerd pakket omdat we geloven dat een andere omgeving je helpt om in beweging te komen op de thema’s waar jij mee aan de slag wilt. Deze omgeving brengt afstand tot je dagelijks leven en werk in Nederland en stelt je daardoor in staat om vrijer te denken over jezelf en je mogelijkheden. Tegelijkertijd houdt het je een spiegel voor over wat je echt belangrijk vindt en waar je uitdagingen liggen. Je ontdekt ter plekke hoe je daarop reageert, waar je blij van wordt, waar je talenten van opleven, waar je meer van wilt in je leven in Nederland, en waar je in wilt groeien. Je zult ervaren hoe onze reisbestemmingen jou helpen je grenzen te verleggen. Daar kiezen we onze plekken op uit en stellen we ons programma op af.

We begeleiden 2 reizen naar Marokko en we bereiden een reis voor naar Le Marche in Italië. Op onze bestemmingen worden we voor alle praktische zaken begeleid door een hostess&organizer die de taal spreekt van de plaats van bestemming.

Lees hier over onze bestemming Marrakech-Agafay Woestijn en hier over onze bestemming Kasbah Ait Ben Haddoe-Marrakech. Beiden zeer de moeite waard.

Top