Header Image

Coachreis Empower Your Talents – ga voor je talent!

Coachreis Empower Your Talents – Ga Voor Je Talent!
Vraag je je af of het nog wel klopt waar je mee bezig bent? Nader je een kruispunt en sta je voor hernieuwde keuzes? Of voel je dat je op dit moment niet verder komt? Wil jij een tandje dieper duiken in je talenten en ze nog meer tot ontwikkeling brengen? Dan past onze exclusieve coachreis Empower Your Talents bij jou. Met deze reis ga je voor jouw talent, met een kleine groep vrouwelijke deelnemers op prachtige locaties.

Dit is een ervaring om nooit te vergeten en je komt thuis met vernieuwde inzichten en focus!
Doordat je vanuit een andere wereld naar jezelf gekeken hebt, heb je na de coachreis Empower Your Talents:

 • Inzicht in de kracht van jouw passie en talenten en wat ze nodig hebben om te groeien.
 • Ervaren wat jouw vitaliteit vergroot, waar jouw unieke kracht in schuilt.
 • Zicht op de talenten die je sterk maken in relaties, teamwork en leiderschap.
 • Een vrijer perspectief op jouw potentie, drijfveren, waarden en mogelijkheden. En hoe je die in lijn brengt met je leven en werk.
 • Je talenten zodanig tot leven gebracht dat je ze bewust kunt inzetten.
 • Concreet richting en vormgeven aan focus in je leven en werk.
 • Jouw persoonlijk leiderschap verstevigd.

Deze coachreis brengt je erkenning voor wie jij bent met jouw oorspronkelijke talenten. Je vindt meer balans, richting, vitaliteit en zelfvertrouwen. Het draait bij deze reis om het ontdekken van jouw (top)talenten, bronnen van vitaliteit en persoonlijke missie. Je leert je talenten optimaal inzetten en geeft concreet vorm aan de kant die jij op wilt.

Hoe maken wij onze beloften waar?
De coachreis Empower Your Talents bestaat uit de volgende programmaonderdelen:

 • Een schriftelijke intake waarin we jouw leervraag vaststellen, en waar nodig aangevuld met een gesprek.
 • Een startbijeenkomst in Nederland waarin je je groep leert kennen en jouw talenten uitkiest.
 • Een huiswerkopdracht ter voorbereiding van je reis.
 • Een coachreis met training, opdrachten in de omgeving en minimaal 1 individueel coachgesprek (in totaal bieden wij in dit programma 40 uren coaching)
 • Een persoonlijk en concreet actieplan.
 • Een individueel coachgesprek na de reis, gericht op het verder uitwerken van je plan.
 • Een terugkombijeenkomst met de groep ter afsluiting. Je hoort van elkaar hoe je verder bent gegaan na de reis.

Vanuit welke theorie werken wij?
Je wordt stapsgewijs begeleid bij het ontdekken van je talenten in de vorm van archetypen, en het scherp krijgen van je persoonlijke missie. We maken hierbij gebruik van het talentenspel. Archetypen zijn karakters van figuren die we allemaal in ons dragen, met hun eigen typerende sterkten en zwaktes. Doordat het figuren zijn versterken ze je verbeeldingskracht en intuïtie. Archetypen zijn bekend geworden door de bekende psycholoog Carl Gustav Jung, hij gebruikte ze als onderdeel voor zijn analytische psychologie. Als je er dieper op in wilt gaan kun je hier
meer lezen.

Ook maken we gebruik van de methode Appreciative Inquiry, waarderend onderzoeken. Het mooie van deze methode is dat we, net als bij het talentenspel, werken met alles wat je in je hebt, en al hebt ervaren. Aan de hand van deze methode bouw je het positieve uit, en maak je je inzichten concreet in doelen en een actieplan.

Uniek programma
Alle ingrediënten tijdens deze coachreis Empower Your Talents zorgen voor een uniek programma waarbij we reizen, leren en ontwikkelen integreren. Tijdens de reis ben je direct in een andere wereld, ver weg van wat jou vertrouwd is, waarvan je weet hoe de dingen gaan en wat belangrijk is. Je gaat aan de slag met jouw leervragen in een andere cultuur met andere geuren, kleuren, gewoonten en waarden. Daaraan spiegel je wat voor jou belangrijk is en ondervind je waarin jij wilt groeien.


Ben je net zo enthousiast als wij, meld je dan meteen aan.
Je kunt hier een indruk krijgen van de locatie in de MARRAKECH-WOESTIJN,
en hier de praktische informatie met betrekking tot DATA&KOSTEN

 

Rabbi Susja, kort voor zijn dood: ‘ In het toekomende rijk zal mij niet gevraagd worden: “Waarom zijt gij Mozes niet geweest?” Mij zal gevraagd worden: “Waarom zijt gij niet Susja geweest?”
(Martin Buber, De weg van de mens)

Top