Header Image

Kasbah Ait Ben Haddou-Marrakech

Kasbah Ait Ben Haddou-Marrakech
Na aankomst op het vliegveld in Marrakech reis je direct met de groep door het groene Atlasgebergte. Je zult genieten van de prachtige uitzichten, en wellicht nog sneeuw op de hoogste bergtoppen. Onderweg stoppen we voor een heerlijke lunch met versgebakken brood uit de steenoven, heerlijke salades en gegrild vlees voor de liefhebbers (een beroemd restaurant in deze streek).

In de middag komen we aan bij de Kasbah Ait Ben Hadou. Dit is een adembenemend mooie plek tussen het Atlasgebergte en de Sahara in, vlakbij de filmstad Ouarzazate.  De kasbah was het decor voor vele films zoals Lawrence of Arabia, Game of Thrones, Indiana Jones, Babel, Queen of Sheba en Ceasar. Ait Ben Haddou is een dorp uit de 11e eeuw met een rijke geschiedenis en maakt deel uit van het cultureel erfgoed van Unesco. Een perfecte plek om aan de slag te gaan met het script voor jouw leven en werk. De kasbah is onze uitvalsbasis voor de coachreis.

 

 

We gaan deze dagen op in de omgeving, laten ons erdoor inspireren en maken uitstapjes zoals naar het filmmuseum in Ouarzazate en een avontuurlijke fietstocht in Afra. Allemaal met het doel dat jij helder krijgt wat je echt wilt en daar vorm aan kan geven.

Nadat het inhoudelijk deel van de coachreis is afgerond reizen we naar Marrakech waar we aan het eind van middag aankomen. Je slaapt 1 nacht in Riad Agathe en vertrekt de dag erna vanuit deze plek naar het vliegveld. Je hebt de laatste dag alle gelegenheid om op het beroemde plein Djema El Fna een hapje te eten, door de souk te struinen, een hamam te bezoeken of gewoon te relaxen. Zodat je alle indrukken kunt verwerken en deze coachreis kunt afsluiten op jouw manier.

 

Top