Header Image

Marrakech-Agafay Woestijn

Marrakech-Afgafay Woestijn
Deze bestemming brengt je de ervaring van het dynamische Marrakech met de vele gezichten, en het contrast met de leegte van de woestijn. Je ontdekt wat dat met jou, jouw drijfveren en talenten, en jouw dromen doet.

Na aankomst op het vliegveld reis je direct naar de oude medina van Marrakech met de wirwar van de smalle straatjes in de souk waar je eindeloos kunt ronddwalen en handelen. Je verblijft daar in RIAD Agathe (een RIAD is een traditioneel Marokkaans huis met een binnenin gelegen tuin of binnenplaats). Deze plek is helemaal beschikbaar voor onze groep en zul je ervaren als een oase in de stad. Een plek waar je even helemaal kunt bijkomen en je kunt bezinnen. De programma-onderdelen in de RIAD volgen we zoveel mogelijk buiten op het dak van de RIAD en verder in en om de Oude Stad.

Na een paar nachten vertrekken we naar een ecolodge in de Agafaywoestijn, op ruim een half uur rijden van Marrakech. Dit is een bijzondere plek, gebaseerd op de permacultuur (ecologisch, duurzaam en economisch stabiel) en is in ontwikkeling om oase in de woestijn te worden. Je hebt daar je eigen tent met bed en badkamer tot je beschikking.  Je zult ervaren hoe de leegte en rust op deze plek je helpen te verwerken wat je in Marrakech hebt ontdekt. De prachtige zonsondergang is daar uitermate geschikt voor. Het is een perfecte plek om naar binnen te keren en je inzichten te vertalen naar jouw eigen droom. Al wandelend naar het dichtstbijzijnde berberdorp breng je deze droom met jouw doelen tot leven. We genieten daar van een traditioneel berberse lunch en daarna maak je jouw doel concreet in je eigen actieplan.

Ga direct naar Data&Kosten om te ontdekken met welke reis je hiernaar toe kunt.

Top