Header Image

Turkse kust-Efeze

email-icon-red_01Turkse kust- Efeze

Turkije staat bol van ondernemingsgeest. Het is een spannend land met een rijke historie waar ook nu veel gebeurt en ondernemerschap bloeit en al vele stormen heeft overwonnen. We laten ons hier graag door inspireren tijdens een coachreis naar de Turkse kust in combinatie met het historische Efeze.

We vliegen voor deze coachreis naar Izmir, een dynamische stad met Grieks-Orthodoxe wortels, aan de westkust van Turkije. Na aankomst op het vliegveld vertrekken we naar het van oorsprong Griekse ondernemersdorp in de bergen op een uur rijden van Izmir. Dit dorp luistert naar de naam Sirince, een prachtige uitvalsbasis om je eigen ondernemerschap te onderzoeken en die tegen het licht te houden van het ondernemerschap dat je daar aantreft.

Nadat je je eigen ondernemersDNA hebt ontdekt en die ook hebt leren herkennen bij de ondernemers die je hebt gesproken, reizen we af naar Efeze. In Efeze ervaar je wat een historische context doet met jouw denkvermogen. Al lopend, pratend, kijkend, denkend en schrijvend krijg jij je onderscheidende vermogens scherp, met als basis je eigen ondernemersDNA.

Na de lunch verplaatsen we ons naar het sfeervolle en dynamische havenstadje Sigacik. Hier heb je alle mogelijkheden om los te gaan met jouw ondernemersDNA en jouw actiedoel.

Vele ervaringen rijker reizen we af naar ons hotel pal aan het strand in Ozdere, een perfecte plek om alles op je in te laten werken en te vertalen naar je leven en werk in Nederland. Alle gelegenheid om te lopen en te zwemmen, of gewoon een wijntje te drinken en te genieten van het prachtige uitzicht. Dat helpt jouw om je actiedoel concreet te maken in een plan en daar je medereizigers in mee te nemen. Je krijgt alle podium om aan het strand jouw actieplan te presenteren.

Interesse in deze reis? Laat het ons weten!

Top